Stelt je hond gedrag dat je niet waardeert? Is samenleven met je hond moeilijk geworden? Had je een leven met je hond anders gepland? Of wil je graag bijkomende tips over hoe je het best met je hond omgaat? Dan zit je bij BK9 – Dog Coaching aan het juiste adres.

Tot voor kort had je een evenwichtige relatie met je hond en verliep alles van een leien dakje. Maar de laatste tijd loopt je hond er wat geprikkeld bij of begint hij misschien zelfs gedragsproblemen te vertonen. BK9 – Dog Coaching gaat graag samen met je op zoek naar de oorzaak van deze problemen om zo de evenwichtige band tussen jullie te herstellen. Aangezien iedere hond een individu is, vertrekken we vanuit een persoonlijke en individuele begeleiding waarbij we rekening houden met zowel het welzijn van de hond als de mogelijkheden van de eigenaar.

Of vraag je je eerder af wat je (nog meer) kan doen om je hond hond te laten zijn en hem een optimale levenskwaliteit aan te bieden? Ook hier staat BK9 – Dog Coaching voor je klaar om je vragen te beantwoorden en je bijkomende tips te geven. Samen streven we naar een optimaal ontspannen hond waarbij keuzevrijheid en mentale stimulatie de kernwoorden zijn.

“What if giving voice to the voiceless meant listening to them before pretending to know what they would say?” – Matt Margini

Wat mag je verwachten van BK9 – Dog Coaching?

  • Een persoonlijke en individuele aanpak op basis van de noden van de hond en eigenaar.

  • De nadruk ligt op het welbevinden van de hond rekening houdende met de mogelijkheden van de eigenaar.

  • Begrijpen van de lichaamstaal van de hond, keuzevrijheid en mentale stimulatie zijn de sleutelfactoren waarmee we werken.

  • We staan niet achter quick-fix of standaardoplossingen.

Meer informatie nodig over gedragsbegeleiding?

MAAK EEN AFSPRAAK

Werkwijze van BK9 – Dog Coaching

Tarieven