Indien nodig en indien de nodige aanpassingen in de leefomgeving van de hond werden gedaan, plannen we na twee weken een vervolgconsult in. Afhankelijk van de problemen of vragen die je hebt, verloopt het consult als volgt:

  1. Je hebt nog verdere vragen of wil graag nog verdere tips of oefeningen

In dit geval bekijken we wat er nog ontbreekt om nog beter aan de noden van je hond te voldoen of indien dit al gebeurd is, kunnen we een stapje verder gaan en integreren we verdere oefeningen.

  1. Je hond heeft een bepaald gedragsprobleem

Indien de nodige aanpassingen gemaakt zijn in de leefomgeving van de hond, starten we de eerste fase het trainingsschema op. In dit geval zijn er nog een aantal opvolgconsulten nodig omdat we de training stap voor stap zullen integreren in het leven van de hond.

Ook hier krijgt je onmiddellijk een korte samenvatting mee naar huis en ontvang je enkele dagen later een verslag. Indien gewenst kunnen we enkele dagen later, een korte telefonische opvolging doen.

Dit consult zal een uur in beslag nemen en gaat bij voorkeur door op onze terreinen. Indien dit nodig wordt geacht door BK9 – Dog Coaching kan in onderling overleg met de eigenaar het consult ook bij je thuis doorgaan. Indien BK9 – Dog Coaching van mening is dat dit noodzakelijk is, worden geen vervoerskosten aangerekend.

TERUG NAAR GEDRAGSBEGELEIDING